Digital marketing

Search Engine Management

Ny på Google Ads? Vores specialister står her for at hjælpe dig med:

TEKNISK OPSÆTNING


Kontoopsætning (adwords, analyse, webmasterværktøjer, google tag manager, google merchant center) / Tracking opsætning (Analytics, E-commerce tracking, Enhanced Ecommerce tracking i Google Tag Manager).

Google Ads

STRATEGI


Forretningsmål og behov (forventet ROI og pris pr. Konvertering) / Budstrategi, budgetoverslag, budgetallokering / Målretnings- og segmenteringsmuligheder baseret på dine behov (alder, placering, interesse ...).

MANAGEMENT


Styring og løbende forbedring af dine kampagner, annoncegrupper, tekstannoncer, søgeord og bud / Søgeordsanalyse, KPI'er, benchmark mod konkurrenter, brugernes behov og adfærd / Automatisk rapportering via Google Data Studio eller Excel ud fra dine ønskede KPI'er.

Social Media Mangement

Social Media Management

Vi er Facebook-blueprint-uddannede.


Vores tætte samarbejde med Facebook sikrer, at vi bruger de nyeste tilgængelige funktioner til at køre og optimere dine Instagram- og Facebook-kampagner.

Facebook og Instagram sponsorerede annoncerVi er specialiserede i Facebook- og Instagram-styring af dine fansider og dine sponsorerede annoncer. Vi kan tilbyde dig fuld support såvel som administrationen af din fanside. Vi kan også tilbyde dig support inden for følgende områder:

SEGMENTERING

Oprettelse af segmenterede annoncer baseret på din kundedatabase og looks-like segmenter, der matcher din kundeprofil.


Oprettelse af segmenter baseret på alle de forskellige Facebook-parametre som alder, placering og køn.

MANAGEMENT

Vi administrerer dine bud og dine annoncer: Hver 24. time optimerer vi dine kampagner for at give dig det bedste investeringsafkast.


E-handel Partner har udviklet en unik rapporteringsløsning, der sikrer dig den bedst mulige ROI på dine Facebook-kampagner.

RAPPORTERING 

Vi tilbyder dig et avanceret rapporteringsværktøj, der giver dig en ROI oversigt for hvert segment.

Synlige resultater

Synlige resultater, vækst og kundetilfredshed er et must for os. Vi tror på et tæt samarbejde med både vores partnere og vores kunder. Vi viser og forklarer dig løbende de handlinger, der skal træffes, de KPI'er, der skal defineres, og den vækststrategi, der skal laves.

LinkedIn Ads

Kører du en B2B-virksomhed? hvis ja, er LinkedIn-annoncer perfekte for dig, da det er den mest effektive plaform for marketingfolk at interagere med professionelle.

Adgang til et professionelt publikum: LinkedIn-medlemmer har mere købekraft end nogen anden social platform.


E-handel Partner har mulighed for at positionere og udvikle dit brand.


Påvirket af deres professionelle netværk: LinkedIn er en social platform, og dit brand kan drage fordel af den virale virkning af engagerende professionel.

450 millioner brugere: LinkedIn er verdens største og mest aktive professionelle netværk. Dette giver dig to hovedfordele med hensyn til målretning:


- Med 450 millioner brugere kan LinkedIn tilbyde dig en massiv rækkevidde over det professionelle publikum. Du har kapacitet til at segmentere enhver form for potentielle B2B-kunder.


- Nøjagtighed: LinkedIn-medlemmer holder deres personlige oplysninger ajour, så de professionelle, du målretter mod, er de, de siger, de er.


LinkedIn Ads management


Start med dine markedsføringsmål i tankerne: For at enhver kampagne skal lykkes, skal du starte med dine mål i tankerne. E-handel Partner kan hjælpe dig med at definere den bedste strategi og segmentering baseret på den type mål, du ønsker at nå:


- opbygge brandbevidsthed

- drive trafik til dit websted

- generere nye leads


Indsigt og nøgle KPI: E-handel Partner kan giver dig løbende et klart overblik over:


- Din kampagne målgruppe: Oversigt over målrettede eksponeringer, gennemsnitlige klikfrekvenser (CTR'er), leads.

- Din målgruppe indsigt: Oversigt over hvem reagere på dit indhold.


Sociale handlinger og engagement: Spor de organiske likes, delinger, kommentarer og sørg for, at din kampagne hjælper dig med at vækse din virksomhed.