Webshop

Website opbygning og videreudvikling

Webshop building

Vi kan hjælpe din virksomhed med obgygning af din shop i Shopify, Wordpress//Woocommerce og Wix. Vi er også altid på udkig efter de nyeste digitale innovation og plugin som kan være med til at øge salg på din shop og sikre den bedste oplevelse for dine slutbruger.Vi hjælper dig med udvalg af den løsning som passer bedst til dit firma og som er kompatibel med dine interne systemer (heriblandt ERP og systemer). Vi sørger for at:


 - bygge eller videreudvikle i backend din B2B eller B2C shop

-  koble dit nyt CMS til dine interne systemer (heriblandt ERP og PIM systemer)


-  sat op dine trackings og importere alt data

- udvikle sammen en front-end prototype af din kommende site

- færdigudvikle den frontend del af din shop ud fra denne prototype


- overføre eller genere nye og spændende indhold til din ny shop

- at sikre at du overholder alle GDPR regler; dvs. at dine Private og Cookie policy er på plads

Shopify
Woocommerce
Wix

Website videreudvikling og optimering

Vi er altid på udkig efter de nyeste digitale innovation som kan være med til at øge salg på din shop og øge dine kunder oplevelser på sitet.Dine kunder har brug for mere end "blot" en velfungerende hjemmeside. De har brug for at blive inspireret og at opholde sig længst muligt på sitet. Derfor holder vi øjne med de nyeste digitale værktøjer på marked som kunne være med til at give dig en fordel.


Et godt eksampel er "Virutal Showroom" og "Shop ud fra billeder" muligheder.

Med en virtual showroom, har dine kunder mulighed for at selv udforske en miljø og går rund som om de vil være til stede.

Her får dine bruger mulighed for at shop ud fra et miljø billed. At inspirere vil være her det første skridt på vejen til køb.

Vi kommer også løbende med anbefalinger som skal være med til at sikre den bedste mulige kundeoplevelse (UX) på sitet.


Det kunne være for eksampel at fremhæve de bedste kundestier (path) på shoppen, at sikre at billederne typer og størrelser er rigtige eller at check_out er så optimeret som muligt.  Analyse via Universal Analytics spiller her en vigtig rolle.


Fokus på vækst

Vi har en dyb forståelse af den digital udvikling af nye markeder. Vi giver dig og din virksomhed en klar forståelse af de forskellige berøringspunkter, kunden møder på sin rejse. Vi kan hjælpe dig med at opbygge en solid strategi, der muliggør at målrette dine kunder på disse forskellige berøringspunkter.

SEO

SEO (både eksternt og på sitet) sikrer, at din website rangerer højere på de organiske resultater af søgemaskinerne (for eksempel Google eller Yahoo / Bing).

SEO gør det lettere for brugere og søgemaskinerrobotter at forstå din website. Selvom søgemaskinernes robotter bliver smartere og smartere, kan de stadig ikke læse og forstå din website på samme måde som et menneske gør.


SEO hjælper søgemaskiner med at finde ud af, hvad hjemmesiden handler om, og hvor relevant informationen er for brugerne. På denne måde kan søgemaskinerne indeksere en website og bestemme, hvor høj en side / en website skal vises i søgeresultaterne (= siderangering). Jo højere en website kommer på disse søgeresultatsider, jo mere trafik vil det modtage.


SEO er en investering på kort og lang sigt, der vil sende mere trafik til din website. E-handel Partner har udviklet en rapport, der viser værdien af denne ekstra trafik. På denne måde kan du straks se, hvor mange penge du får ud af din SEO-investering.